Een lift in het hotel

Ervaar het gemak van een lift in een hotel

Het nut van een lift in uw hotel

De lift is bijna niet meer weg te denken uit het gemiddelde hotel. Zo’n beetje iedereen die zich op dat moment in het hotel bevindt, heeft er profijt van op de een of andere manier. Maar zelfs als u een klein hotel runt, is een lift al nuttig. Ook al zou u het eigenlijk niet verwachten. Lees er meer over in dit blog!

Bittere noodzaak

De hotellift is bittere noodzaak binnen de algehele hotelbranche voor zowel klanten als personeel. De hotellift is essentieel om uw gasten van comfort en veiligheid te voorzien. Hoe groot of klein uw hotel ook is, de lift is van enorm belang. De hotellift heeft effect op de reputatie en de klanttevredenheid. Al is het onbewust!

Comfort

Na het inchecken is de lift vaak zo’n beetje het eerste wat uw gasten gebruiken. De lift is dus een onderdeel van de eerste indruk die uw gasten van uw hotel krijgen. U wilt toch niet dat gasten, als eerste wat ze moeten doen na een lange reis, de trap op moeten zeulen met koffers en al? Een goed werkende lift met een warme en welkome uitstraling, is essentieel voor de klantenbeleving. Ook wanneer gasten even van hun kamer naar beneden op en neer moeten, zullen ze het waarderen als ze de trap niet hoeven te nemen.

Fijn voor je personeel

Een hotellift is niet alleen voor uw gasten maar ook voor uw personeel en… uzelf! Hoe fijn is het voor de productiviteit als alles snel per (dienst)lift vervoerd kan worden? Ook dit zal effect hebben op de klanttevredenheid. Gasten hoeven namelijk minder lang te wachten op hun roomservice of hun eten in het restaurant beneden. Uw personeel zal het ook waarderen dat zij de trap niet meer hoeven te nemen. En als ondernemer weet u ongetwijfeld hoe belangrijk tevreden personeel is voor een goede business. En hoe prettig is het tot slot niet als u zelf ook snel met de lift op en neer kunt om gasten sneller van dienst te kunnen zijn? Zowel uw personeel, uw gasten en uzelf zullen u bedanken!

Ervaar het gemak van een lift in een hotel en laat er snel eentje plaatsen voor zowel uzelf, uw personeel en uw gasten!

Wilt u eerst meer informatie over hotelliften? Stel ze gerust via ons contactformulier!

Geef een reactie