Bankstel plaatsen

5 redenen om een bankstel in je horecazaak te plaatsen

Voordelen van bankstellen in de horeca

Of u als horecaondernemer nu een café heeft, een restaurant of een grand café. Een bankstel is altijd van toegevoegde waarde. In dit blog geven wij u vijf redenen waarom u een bankstel aan zou moeten schaffen voor uw zaak.

1. Het geeft een thuisgevoel

Een bankstel is een geweldige plek voor gasten om te ontspannen. Ze kunnen gemakkelijk een gesprek voeren met anderen of gewoon achterover leunen en genieten van hun drankje of maaltijd. Er is genoeg ruimte om lekker uit te rekken en ze zullen zich er op hun gemak voelen. Net als thuis dus, maar dan met bediening, een goede reden om uw zaak vaker te bezoeken!

2. Het creëert een intieme omgeving

Om lekker bij te praten met vrienden is een bankstel ideaal. Bezoekers kunnen dan naast elkaar zitten en een gesprek voeren zonder te hoeven schreeuwen. Ook is het makkelijker om meerdere personen bij een gesprek te betrekken. Heel anders dan aan de bar, dan krijgen de buitenste vrienden de helft van de gesprekken niet mee. Dit is dan ook perfect als u een intieme sfeer in uw zaak wilt creëren.

3. Bespaar geld op de overige inrichting

Geld besparen op de inrichting kan met behulp van hoekbanken. Deze kunnen worden gebruikt om een besloten gevoel in uw bedrijf te creëren. U hoeft geen dure scheidingswanden aan te schaffen om meer beslotenheid te geven. Een aantal hoekbanken en wat planten zijn meer dan genoeg voor een besloten gevoel en dus meer gezelligheid.

4. Geweldige plek voor mensen om elkaar te ontmoeten

Bankstellen zijn ook perfect voor mensen die nieuwe vrienden willen ontmoeten. Zij kunnen gemakkelijk een gesprek met anderen beginnen en hen leren kennen. Dit is een geweldige manier om een sociale sfeer in uw horecabedrijf te creëren.

5. Sneller weer een tafel vrij

Heeft u een restaurant? Dan wordt het echte geld verdiend met het diner. Door uw gasten na het eten een plaatsje op een comfortabel bankstel aan te bieden, kunnen ze ontspannen en verder genieten van hun avond. Dit kan een geweldige manier zijn om uw winst op twee manieren te verhogen. Want op deze manier kunt u nog een aantal drankjes verkopen, terwijl de tafel weer vrij is voor nieuwe gasten.

Wilt u meer tips op horecagebied? Lees dan ook ons blog over hoe u een leuk terras kunt aankleden.

Geef een reactie