uit eten in Rotterdam

De beste lunch en brunch hotspots in Rotterdam

Dit zijn de beste lunch en brunch hotspots in Rotterdam

Als je lekker wil lunchen en brunchen in Rotterdam, is er meer dan genoeg keuze. Helaas kan het zijn dat je soms door de bomen de restaurants niet meer ziet. Daarom hebben we in dit blog een paar van de leukste lunch en brunch hotspots van Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en eet smakelijk alvast!

De Brunch Club

Bij De Brunch Club kom je niet alleen voor een heerlijke lunch maar ook voor een uitgebreid ontbijt. Onder lokale Rotterdammers is dit restaurant in een korte tijd razend populair geworden. Geniet hier van een lekker smoothie bowl, wentelteefjes en lekker andere gerechten.

Bij De Bruin

Het restaurant Bij De Bruin was ooit een donker en bruin café. Tegenwoordig is het getransformeerd tot een knus en sfeervol restaurant. Het restaurant ligt een beetje verstopt tussen andere bekende cafés en restaurants aan de Oude Binnenweg, maar het zeker de moeite waard om eens op te zoeken. Al is het alleen al om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

<Lil’ Foodie

Wil je als lunch of brunch genieten van de internationale Aziatische keuken? Dan is Lil’ Foodie echt iets voor jou! De Aziatische gerechten zijn allemaal gebaseerd op comfort food. Denk hierbij aan sushi en desserts met een gezonde twist. Al het eten wordt hier bereid met streng geselecteerde voedzame gerechten. Hier ben je origineel én gezond bezig.

Gastrobar Hartig

Wil je in Rotterdam lunchen of brunchen én genieten van een gezellig shared dining concept? Klik hier. Bij Gastrobar Hartig geniet je met vrienden, familie of collega’s van diverse kleine hapjes. Geniet hier bijvoorbeeld van heerlijk crispy sticks, biefstuk medaillons, secreto 07 gin paté of filo spinazie. Zo ontdek je nieuwe gerechten en raak je nooit uitgepraat met je gezelschap.

Weet jij nog leuke lunch en brunch plekken in Rotterdam die volgens jou ook op deze lijst mogen? Laat het ons weten via het contactformulier.