muziekcomputer horeca

Om deze redenen kiest u in de horeca voor een muziekcomputer

Een goed restaurant of café kan niet zonder muziekcomputer

Bent u de eigenaar of uitbater van een restaurant of café? Dan weet u als geen ander een goede muziekcomputer in de horeca van groot belang is voor het succes van uw zaak. Net als goede airconditioning, het juiste personeel en de locatie van uw restaurant is ook goede muziek onmisbaar. Wij vertellen in dit blog waarom een muziekcomputer een verstandige investering is voor uw horecazaak.

De invloed van achtergrondmuziek in een horecazaak

Uit onderzoek is gebleken dat muziek van grote invloed is op het gedrag van de gasten in een horeca-onderneming. Met een muziekcomputer heeft u toegang tot een zeer groot muziekaanbod waarmee u altijd de juiste toon kunt raken. Wat voor muziek u dan het best kunt draaien? Het blijkt dat mensen langer aan tafel blijven zitten wanneer er langzame muziek wordt gedraaid, terwijl ze bij snellere nummers eerder zullen vertrekken. Het blijkt dat zelfs de smaken die we proeven in het eten worden beïnvloed door de achtergrondmuziek in het restaurant. Zo komen bittere smaken beter tot zijn recht bij lage tonen, terwijl we bij hogere tonen meer genieten van zoete smaken. Doe er uw voordeel mee!

Draai alle verzoeknummers

Natuurlijk weet u dat er in cafés (en soms ook in restaurants) regelmatig verzoeknummers worden aangevraagd door de gasten. Met een muziekcomputer bent u er zeker van dat u altijd de favoriete nummers van uw gasten ter beschikking heeft. Een muziekcomputer wordt namelijk regelmatig aangevuld met de nieuwste hits, waardoor u uw gasten nooit teleur hoeft te stellen wanneer zij een nummer aanvragen. Zo kunnen uw gasten lekker dansen op hun favoriete muziek, en zullen ze vast ook nog een extra drankje bestellen.

Kies een muziekcomputer met afstandsbediening

Wij begrijpen maar al te goed dat u het als ondernemer ontzettend druk heeft met het runnen van uw zaak. U heeft dus wel wat beters te doen dan al uw tijd besteden aan het regelen van de muziek. Kies daarom voor een muziekcomputer die u op afstand kunt bedienen, bijvoorbeeld met uw smartphone. Dan hoeft u niet meer de hele zaak door te lopen om te controleren of het volume van de muziek wel goed staat, en kunt u ook op afstand de lievelingsnummers van uw gasten aanzetten.

Geen muziek, geen omzet

Is het u wel eens overkomen dat de muziek in uw zaak er ineens mee ophield? Dat is geen prettige ervaring. De sfeer is dan namelijk snel verdwenen, en gasten zullen op zoek gaan naar een andere plek om de gezelligheid voort te zetten. Dat is natuurlijk niet goed voor uw omzet! Kies daarom voor een muziekcomputer met een storingsdienst die altijd bereikbaar is. Zo weet u zeker dat uw gasten hun gezellige avond snel weer voort kunnen zetten.

Geef een reactie