De klantenservice van McDonald’s snel gevonden

Eenvoudig contactgegevens vinden

Wilt u graag de klantenservice van McDonald’s benaderen, maar heeft u moeite met het vinden van het telefoonnummer? Veel bedrijven hebben hun contactgegevens goed verstopt achter social media accounts, pagina’s van veelgestelde vragen en chatrobots. Wij hebben echter de oplossing gevonden: een website die de contactgegevens van alle bedrijven op een plek verzameld. Dat is dus super handig!

De service van McDonald’s

McDonald’s is ‘s werelds meest bekende fastfoodketen en is ook in Nederland alom te vinden. In ons land zijn ongeveer 250 vestigingen te vinden met in totaal ruim 19.000 werknemers. Wereldwijd eten er dagelijks zo’n 69 miljoen mensen bij de McDonald’s. De keten staat vooral bekend om de snelle services. Zo bakken ze de hamburgers vooraf, zodat deze bij een bestelling zo goed als meteen geserveerd kunnen worden. In de laatste jaren is ook de bezorgservice van McDonald’s in steeds meer landen tot stand gekomen. Ook in Nederland is de zogenaamde McDelivery voor steeds meer plaatsen beschikbaar.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) speelt een grote rol binnen McDonald’s. Zo zijn ze zeer betrokken bij de Ronald McDonald huizen waar ouders van ernstig zieke kinderen kunnen verblijven. Ook scheiden ze al jarenlang afval en zijn ze bezig om steeds meer gezonde producten aan hun menu’s toe te voegen. Vooral voor kinderen worden veel gezonde alternatieve aangeboden, zoals groente en fruit bij de Happy Meal. Ze doen er ook alles aan om zo goed mogelijk met grondstoffen en het milieu om te gaan.

Klantenservice van McDonald’s bellen

Wilt u echter de klantenservice van McDonald’s bereiken, dan is dat nog wel even een zoektocht. U komt namelijk altijd eerst op een pagina met veelgestelde vragen terecht. Handig wanneer uw vraag er tussen staat en deze op die manier snel beantwoord is, maar vaak wilt u ook gewoon even een medewerker spreken. Ook worden de Facebook en Instagram pagina’s gegeven waar u een vraag kunt sturen naar een medewerker. Hier moet u echter wel even op wachten. Hoe lang dat is hangt helemaal af van de drukte. Het is natuurlijk veel eenvoudiger als u even met de klantenservice van McDonald’s kunt praten. Maar hoe vindt u die nu?

Alle contactgegevens op een plek

Wij hebben de uitkomst gevonden: Klantenservice Support! Hier vindt u niet alleen het nummer voor de klantenservice van McDonald’s, maar staan de contactgegevens van alle bedrijven op één plek verzameld. U hoeft niet meer lang te zoeken naar contactgegevens, maar vindt ze gemakkelijk en snel. Ook de klantenservice van McDonald’s heeft u binnen no time aan de lijn!

Geef een reactie