Nespresso klantenservice informatie

Nespresso klantenservice heel goed te vinden

Het lijkt gisteren, maar het is toch alweer 30 jaar geleden dat de firma Nespresso de wereldwijde koffiecultuur veranderde. Waar je op vakantie in Italië zo enorm van kon genieten, was ineens thuis in Nederland voor iedereen bereikbaar: de perfecte espresso. Espresso is een klein kopje zeer geconcentreerde Italiaanse koffie, die wordt verkregen door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen. Nespresso is in al die jaren de marktleider gebleven in het segment van geportioneerde koffie. Het bedrijf streeft de hoogste kwaliteit na en weet al jarenlang zowel particulieren als bedrijven op elke locatie te voorzien van het lekkerste kopje espresso. Nespresso gebruikt koffie van de hoogste kwaliteit en weet deze te behouden door het unieke Nespresso-systeem van aluminium cups. Kwaliteit gaat bij dit bedrijf hand in hand met design en innovatie. Een ander onderdeel van het succes is de uitstekende bereikbaarheid en service van de Nespresso klantenservice

Nespresso klantenservice met een bekend gezicht

Een lekker bakkie espresso is van zichzelf al sterk genoeg. Maar een aantal jaren geleden deden ze er bij Nespresso nog een schepje bovenop. Omdat ze wisten dat Hollywoodster George Clooney gedeeltelijk in Italië woont en wel gecharmeerd is van een kopje Italiaanse koffie, strikten ze hem als gezicht voor hun commercials. een slimme zet. Wie nu aan George Clooney denkt, denkt automatisch aan Nespresso en andersom. We kunnen ons voorstellen dat men zelfs de illusie kan hebben dat wanneer men de Nespresso klantenservice belt, de telefoon wordt beantwoord door mijnheer Clooney zelf. Who else?

Uitstekende Nespresso klantenservice

Hoewel mensen na honderd telefoontjes naar de Nespresso klantenservice nog steeds George Clooney niet gesproken zullen hebben, krijgt de Nespresso klantenservice wel heel goede reviews. Er werken dus nog meer vriendelijke mensen die het ‘zwarte goud’ uitstekend kunnen verkopen. Ook de online vindbaarheid van het merk draagt daaraan bij. Dat moet ook wel, want de Nespresso koffiecups moet u online bestellen. Daar moet dus een goede Nespresso klantenservice achter zitten. Als die niet goed georganiseerd is, kunnen ze honderd George Clooneys inzetten, maar dan zijn ze snel marktleider af.