Bezoek deze cocktailbar in Amsterdam!

Hollands gedistilleerd met Amsterdamse bravoure

Ken je deze uitdrukking? ‘Alles wat van ver komt is goed!’ Daar zijn wij het als echte Amsterdammers niet helemaal mee eens. Wij mogen dat graag nuanceren en zeggen liever: wat van ver komt, kan goed zijn, maar wat wij zelf maken, is altijd beter! Dus wie van een lekker drankje houdt, bijvoorbeeld een heerlijke cocktail, gaat lekker genieten in een cocktailbar in Amsterdam. Dan weet je zeker dat je geniet van pure Hollandse gezelligheid met een gezonde portie Amsterdamse kapsones.

Kennismaken met Amsterdam

Wil je een stad als Amsterdam echt goed leren kennen? Dan adviseren wij je om de ‘roots’ van de stad te ontdekken. Waar vind je die? Onder andere bij de vele beroemde bezienswaardigheden in de stad. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Rijksmuseum, de rondvaartboten, de grachten, de Jordaan en het Anne Frank huis. Allemaal toplocaties. Niks mis mee. Maar voor het echte Amsterdam adviseren wij je de kroegen te ontdekken. Een bezoek aan een cocktailbar in Amsterdam kan hierbij goed helpen. Daar zit het Amsterdamse hart gegarandeerd op de juiste plaats. De cocktailbar van Amsterdam serveert een uitgebreid assortiment Nederlandse cocktails.

Maakt de tongen los

Wat is er mooier dan lekker bakkeleien over de toestand in de wereld of in de Nederlandse hoofdstad dan met een echte Amsterdammer. Reken maar dat Amsterdammers over alles een mening hebben! Dichter bij de Amsterdamse ‘roots’ kun je niet komen. Drink daarbij samen een gezellige en smaakvolle Amsterdamse cocktail. Daar komen de tongen goed van los, worden de smaakpapillen getrakteerd en weet je zeker dat je een geweldig leuke avond hebt. Dat is pas Amsterdam!

Nederlandse cocktails in cocktailbar Amsterdam

Een echte cocktailbar in Amsterdam serveert uiteraard ook echte Amsterdamse cocktails. Dat zijn cocktails met oerhollandse namen met een vleugje Amsterdams kapsones. Wij zaten bijvoorbeeld te denken aan een Ginnegapper, een Gleuvenrijder, Juffrouw Wijdmond, het Kopstootje, de Graftak of Tante Lien. Stuk voor stuk ondeugend klinkende cocktails met het Amsterdamse hart op de goede plaats onder de noemer: stoer doen waar het kan en smaakvol waar het moet!

Cocktailbar in Amsterdam vinden

Een cocktailbar in Amsterdam vinden is niet zo moeilijk. En cocktailbar met Amsterdamse roots vinden is dat vaak wel. Zeker als je van ‘doe maar gewoon’ houdt. Laat je verleiden door Nederlandse cocktails, mocktails en andere verfrissende en verkwikkende drankjes, gecategoriseerd volgens het motto van de stad Amsterdam: heroïsch, heldhaftig, vastberaden. En drink ze op de klanken van de grote zangers en zangeressen uit Mokum. Waar kun je nog zo’n cocktailbar in Amsterdam vinden? Precies!

Geef een reactie