Horeca

Maak kennis met het HACCP bakkerij plafond

Belangrijk voor iedereen in de brood- en banketbranche

Als u in een bakkerij werkt, is het u waarschijnlijk wel met de paplepel ingegoten: een hygiënische werkomgeving is van groot belang voor iedereen die actief is met brood en banket. En dan hebben we niet alleen over het schoonmaken van bakblikken en ovens. Ook de werkruimte moet schoon zijn en ook makkelijk schoon te houden zijn. Maak daarom kennis met het praktische HACCP bakkerij plafond. U leest hieronder meer over het profijt dat u kunt hebben van deze praktische systeemplafonds.

Praktische plafonds

Als u in een bakkerij werkt, weet u ongetwijfeld dat schoon werken noodzakelijk is voor de voedselveiligheid. Voor toepassing in uw zaak is een HACCP bakkerij plafond dan ook eigenlijk onmisbaar. Deze veelzijdige, verlaagde plafonds zorgen voor een extreem schone werkomgeving en zijn ook gemakkelijk om mee te werken. Hiermee bedoelen we dat de plafonds eenvoudig los te maken zijn om bijvoorbeeld een leiding te vervangen of een reparatie uit te voeren.

Hygiënisch bakkerij plafond

Wij weten net als u dat een bakkerij zeer hygiënisch en schoon moeten zijn en blijven. Voor elke soort bakkerij is er daarom wel een passend plafond verkrijgbaar.in de vorm van speciale hygiënische plafondpanelen. Deze FRP-platen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt ze eenvoudig reinigen met een hogedrukreiniger of in de vaatwasser. Dit maakt deze bakkerij plafonds perfect voor periodieke reiniging. En bent u op zoek naar een verlaagd plafond met een verbeterde akoestische functie? Dat kunt u uw bakkerij plafond laten voorzien van geluidsisolatie.

Wat maakt het HACCP bakkerij plafond bijzonder?

Een HACCP bakkerij plafond heeft veel voordelen. Ze zijn:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Zeer geschikt voor hogere eisen (chemicaliën)
  • Schokbestendig
  • Krasbestendig
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Eenvoudig te reinigen

Afmetingen

En de bakkerij plafond platen zijn leverbaar in de afmetingen 60×60 cm en
120×60 cm. Het raster wordt op maat gemaakt in uw ruimte en worden pasplaten toegepast aan de zijdes en rondom obstakels. Heeft u interesse in een zeer praktisch bakkerij plafond? Dan bent u met even googelen snel op de plek waar u zijn moet. Heeft u vragen over dit artikel? Stel ze via hier het contactformulier.

Geef een reactie