Horeca koelcel nodig? Kies voor een koelcel op maat

Een speciale koelcel voor de horeca

Wanneer u een eigen horecabedrijf heeft, heeft u natuurlijk ook een goede koelcel nodig. Een koelcel in de horeca is namelijk onmisbaar. Maar hoe weet u nu of u een koelcel heeft die aan uw vraag kan voldoen? Wist u dat u er een op maat kunt laten maken? Als u op zoek bent naar een model op maat, kiest u bijvoorbeeld voor een horeca koelcel van Koelcel Vriescel Vink! Wij vertellen er in dit blog meer over!

Koelcel of vriescel

Het kan zijn dat u voor uw horecagelegenheid een koelcel, vriescel of een combinatie nodig heeft. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

  • Een snelkoelcel waarmee u warme producten snel af kunt koelen
  • Een diepkoelcel die koelen tussen de 0°C en -2°C om producten lang vers te houden
  • Snelvriescellen die ongeveer hetzelfde werken als snelkoelcellen, ze vriezen warme producten snel in
  • Een vries- of koelcel in de horeca die stekkerklaar geleverd wordt, en u enkel hoeft te laten plaatsen
  • De combinatie tussen een vries- en koelcel

Het is bovendien ook mogelijk om een koelcel in de horeca helemaal op maat te laten maken. Dat raden wij aan!

Koelcel op maat laten maken

Een ‘standaard’ koelcel in de horeca laten plaatsen heeft zijn voor- en nadelen. Zo is het snel, eenvoudig en goedkoop. Maar u heeft ook de mogelijkheid om een koelcel op maat te laten maken die voldoet volledig aan uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld precies kiezen hoe groot hij is. Heeft de ruimte waar u hem wilt laten plaatsen bijzondere hoeken of schuin aflopende wanden? Dat is geen probleem! Ook kunt u zoveel schappen laten plaatsen als u wilt, kunt u een ruit of glazen wand erin verwerken, en heeft u zelfs de keuze wat voor soort deur u laat plaatsen. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een koelcel voor de horeca, is het verstandig om hem op maat te laten maken.

Onderdelen van hoge kwaliteit

Of u nu voor een standaard model kiest, of een cel op maat laat maken, wij raden u altijd aan om goed onderzoek te doen naar de beste leverancier voor de koelcel in de horeca. Kies altijd voor een bedrijf dat u garantie geeft op de cel, en waarvan de monteurs STEK gecertificeerd zijn. Van een koelcel van hoge kwaliteit zult u namelijk lange tijd plezier hebben!

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van verschillende bedrijven die actief zijn in de horeca? Neem dan regelmatig een kijkje hier op de site!

Geef een reactie