Taartenwinkel.nl informatie & contact

Taartenwinkel.nl is de grootste en bekendste online banketbakker van Nederland. Deze online winkel maakt mensen elke dag blij met overheerlijke traktaties. De winkel werd in 2005 opgericht en is sindsdien flink gegroeid. Taartenwinkel.nl bezorgt taarten door heel Nederland en België. De onderneming bestaat uit een groot team van enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om originele en lekkere producten van kwaliteit te leveren.

Altijd verse taarten

De taarten van Taartenwinkel.nl zijn altijd vers van de bakker en worden altijd gekoeld bezorgd. De online banketbakker biedt een tevredenheidsgarantie van 100 procent en bezorgt aan particulieren en zakelijke klanten. Het team van Taartenwinkel.nl maakt prachtige producten. Het is bijna zonde om een lekkernij op te eten, want de taarten, donuts en cakes zijn gewoon een feestje om naar te kijken.
Speciaal voor zakelijke klanten maken de bakker taarten en gebak met bedrijfslogo’s.

Een taart voor elke gelegenheid

Bij Taartenwinkel.nl kun je voor elke gelegenheid een taart bestellen. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag, een geboorte, een felicitatie, een introductie van een nieuw product, een lekker relatiegeschenk of een gebakje voor jezelf: deze online banketbakker levert altijd een overheerlijke en prachtige taart. Wil je iemand een taart cadeau doen, maar dan op een moment dat het hem of haar uitkomt? Bestel dan een cadeaukaart.

Uitgebreid assortiment taarten en zoetigheden

Taartenwinkel.nl biedt je een uitgebreid assortiment aan verschillende taarten en zoetigheden. Voorbeelden hiervan zijn cakes, kwarktaarten, ijstaarten, brownies, cupcakes, 3D-taarten, donuts, chocoladefiguren, bonbons en kindertaarten. Natuurlijk ontbreken de klassieke slagroomtaart en appeltaart ook niet aan het assortiment. Voor de mensen met een glutenallergie zijn er ook nog genoeg mogelijkheden.

Bezorging

Als je voor 16.30 uur iets bestelt, bezorgt Taartenwinkel.nl jouw bestelling de volgende dag. Je kunt zelf aangeven of de bestelling wordt bezorgd tussen 08.00 en 10.00 uur of tussen 09.00 en 13.00 uur of in de middag.

Contact met Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl heeft als doel om haar klanten van de beste producten te voorzien. Als je een vraag of een klacht hebt dan kun je contact opnemen met Taartenwinkel.nl. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het online contactformulier dat je op de website vindt.

Klantenservice Taartenwinkel.nl

Heb je hulp nodig bij een bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Taartenwinkel.nl. Het telefoonnummer is 020-5210170. Mail je liever? Dan kan je de klantenservice van Taartenwinkel.nl bereiken via het volgende e-mailadres: info@taartenwinkel.nl. Ook is het mogelijk om via de website een contactverzoek of vraag achter te laten.

Overige contactmogelijkheden Taartenwinkel.nl