restaurantvloer in Amsterdam

Nieuwe restaurantvloer in Amsterdam

Waar moet je aan denken?

Is de vloer van de keuken van je restaurant in Amsterdam aan vervanging toe? Of ga je een restaurant in Amsterdam beginnen en oriƫnteer je je op een geschikte vloer? Aan de vloer van de keuken van een restaurant worden strenge eisen gesteld. Sommige zijn verplicht zoals de HACCP normen voor hygiƫne en andere zijn zeer gewenst, zoals: anti-slip eigenschappen voor de veiligheid. Of makkelijk zoals het snel kunnen schoonmaken van de vloer. Je leest er alles over in dit blog.

Speciale vereisten van een restaurantvloer

Aan een restaurantvloer voor in de keuken worden uiteraard speciale eisen gesteld. Er wordt immers met voedsel gewerkt. Een keukenvloer voor in de horeca moet dan ook aan de HACCP normen voldoen om door de keuring te komen. Ook een PBV verklaring is handig om te hebben. Dit is een certificering voor een vloeistofdichte vloer. Deze laat dus geen druppel vloeistof door, waardoor je deze veel makkelijker schoon houdt. Ook met het oog op veiligheid worden er afhankelijk van de omgeving de nodige eisen gesteld. Denk hierbij aan:

  • Hygienisch
  • Makkelijk schoon te maken
  • Naadloos
  • Anti-slip mogelijk
  • Duurzaam en slijtvast

Slimme innovaties restaurantvloer keuken

De vloer in de keuken van een restaurant is niet zomaar een vloer en is aan strenge eisen gebonden. Daarom vind je er vaak speciale innovaties in terug als een schuin oplopende rand waardoor er geen scherpe hoeken zijn waar vuil in achterblijft in de hoeken. Doordat deze vaak ook nog naadloos is hij zeer makkelijk schoon te houden.

Binnen een dag geregeld

Wat misschien nog wel de belangrijkste eigenschap is van een nieuwe restaurantvloer voor in de keuken is, is dat hij er snel in ligt. Want zolang de nieuwe vloer er nog niet inligt, kan er niet worden gekookt. En geen eten betekent geen gasten en dus geen omzet. Vaak is dit al binnen een dag geregeld.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het laten leggen van een restaurantvloer in Amsterdam? Neem contact op met een specialist of stel ons je vragen via het contactformulier.

Geef een reactie